Cum functioneaza

Tripnheal
1

Completarea formularului de estimare

Pentru această primă etapă, este necesar să ne trimiteți o copie a unei radiografii panoramice recente (OPT - ortopantomogramă) și a unei tomografii computerizate (CT) prin e-mail, sau să completați formularul de contact și să ne descrieți care sunt problemele dumneavoastră.

În urma studierii în detaliu a acestor date, specialiștii noștri stomatologi vă vor oferi un plan de tratament estimativ, care să fie cât mai potrivit pentru cazul dumneavoastră. De reținut este faptul că acest plan nu o are precizie de 100%, deoarece este nevoie și de o primă consultație (descrisă la pasul 5), în urma căreia dentistul va putea stabili cu exactitate obiectivele planului de tratament. Datorită eventualelor modificări în plan, costul tratamentelor poate suferi schimbări cu aproximativ +/- 5-10% față de cel oferit inițial.

Ca urmare a documentelor trimise, veți primi un răspuns în maximum 48 de ore pe adresa de e-mail furnizată, care va conține atașat planul de tratament propus de medicii noștri dentiști.

Fără a ne oferi cât mai multe detalii despre problemele dumneavoastră, sau unei radiografii sau tomografii computerizate, medicii noștri nu vor putea efectua cât mai eficient un plan de tratament potrivit pentru cazul dvs. De aceea, este recomandată o radiografie panoramică (OPT) și o tomobrafie computerizată (CT), pentru a determina în ce stadiu se află sănătatea dumneavoastră orală.

Tripnheal
2

Confirmarea planului de tratament

După ce ați primit planul de tratament propus de medicii noștri, vă invităm să îl studiați, iar în cazul în care aveți orice fel de nelămurire, să ne trimiteți prin e-mail întrebările dumneavoastră, fără ezitare. Echipa noastră se va ocupa de toate cererile și se va asigura să primiți un răspuns prompt la orice fel de neclarități veți avea.

După ce ați fost complet informat, este necesar să ne trimiteți un e-mail de confirmare/acceptare a planului de tratament.

Tripnheal
3

Organizarea ultimelor detalii

După ce primim acceptul dumneavoastră asupra planului de tratament, vom stabili împreună detaliile legate de perioada în care se va efectua tratamentul. După ce stabilim perioada, va trebui să vă alegeți cazarea în funcție de nevoile dumneavoastră, iar noi ne vom ocupa de rezervarea aferentă perioadei dumneavoastră de ședere. Ofertele de cazare le veți găsi în secțiunea Unde mă cazez în Cluj? , iar dacă nu găsim locuri disponibile sau nu este pe placul dumneavoastră nicio opțiune de cazare, atunci vă vom propune noi oferte de cazare care să corespundă cerințelor dumneavoastră.

După ce am finalizat și această etapă, nu vom avea nevoie decât să ne spuneți data și ora zborului la Cluj Napoca.

Tripnheal
4

Sosirea la Cluj-Napoca

Atunci când veți ajunge în Cluj, veți fi așteptat de către un reprezentant tripnheal.com, la terminalul sosiri din aeroport. Acesta vă va conduce la hotel, timp în care veți fi pus la curent cu ultimele detalii legate de începerea tratamentului. Odată cazat, veți primi un telefon mobil pentru a facilita păstrarea legăturii cu staff-ul medical și cel administrativ, pentru orice problemă ați avea.

Tripnheal
5

Prima consultație

În urma acestui prim control stomatologic efectuat de către medicii noștri specialiști, se va decide dacă vor exista sau nu modificări în planul de tratament inițial. În funcție de starea de sănătate orală, vi se vor expune cele mai potrivite soluții, și, implicit dacă vor exista schimbări ale costului estimativ inițial.

Tripnheal
6

Realizarea tratamentului

După primul consult, se vor fixa pașii și sesiunile de tratament, în funcție de confortul dumneavoastră. Astfel, există posibilitatea să faceți pauză mai lungă între sesiuni, atunci când simțiți nevoia. Plata tratamentului se va realiza la sfârșitul fiecărei sesiuni și aveți posibilitatea să achitați cash sau prin card bancar.

Tripnheal
7

Finalizarea tratamentului

Odată cu ultima întâlnire cu medicul stomatolog, la finalul tratamentului, veți fi informat cu privire la modul de întreținere a igienei orale în funcție de tratamentul efectuat.

Controlul periodic poate fi realizat și în țara dumneavoastră, însă dacă doriți să vă petreceți un un nou city break în România, veți beneficia de gratuitate la acest tip de control.

La fel ca la sosirea în Cluj-Napoca, la plecarea dumneavoastră, veți fi condus de către un coleg de al nostru la aeroport.