Despre noi

Ne dedicăm toate resursele pentru a vă asigura servicii medicale la cele mai înalte standarde, în cea mai frumoasă zonă din Transilvania.

Transilvania este un brand al inovației, bunăstării și educației

Prestigioasa Universitate de Medicină din Cluj Napoca, cu un istoric bogat de peste 100 de ani de la înființare, educă anual promoții de sute de studenți viitori medici. Acest lucru este datorat înaltului nivel al educație universitare, experienței personalului, inovației, precum și standardului exigent de muncă din domeniul medical.

Pe lângă faptul că este unul dintre cele mai renumite centre medicale din toată țara, capitala Ardealului are farmecul ei aparte, cultura și istoria ei uimitoare, liniștea, calmul locului și al oamenilor, sau a frumoaselor atracții turistice.

De ce să te tratezi la Cluj?

În ultimele decenii, sistemul medical din România a dezvoltat un sector privat puternic, care oferă pacienților îngrijire medicală la cele mai înalte standarde. Industria turismului medical din Cluj-Napoca a crescut considerabil în ultimii ani, iar spitalele și clinicile private oferă o gamă largă de operații, tratamente și servicii medicale cu facilități ușor comparabile cu ale furnizorilor din țările vestice.

Echipa noastră de medici, cu peste 10 ani de experiență, a fost atent selecționată pentru a vă putea oferi servicii medicale complete, în colaborare cu cele mai renumite clinici din Transilvania, oferind condiții pentru orice tip de tratament.

Avantajele unei echipei profesioniste, împreună cu beneficiile unui tratament de înaltă calitate, clinicile private cu aparatură de ultimă generație cu care colaborăm și costul optimizat al serviciilor ne plasează în alegerea potrivită nevoilor tale.